Фабрика Green Fabric предлага метални подматрачни рамки, дървени подматрачни рамки и сглобяеми подматрачни рамки.

Изборът на правилната пoдмaтpaчнa paмĸa пoзвoлявa дa ce изпoлзвaт основните предимства нa мaтpaĸa, като предпазват натрупването на влага. Един от най-устойчивите материали, използвани при направата на подматрачни рамки, е многослоестата букова дървесина. Това е основният материали за изработка на предлаганите от нас подматрачни рамки. Външният профил на подматрачната рамка може да е изработен както от дърво, така и от метал.

Основната носеща функция на подматрачната рамка се извършва от ламелите, които разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират ергономия и комфорт. Някои от рамките се предлагат с двойни ламели, което позволява регулиране на твърдостта в зоните на врата и кръста, където е най-нужна добра опора.

Подматрачните рамки могат да помогнат с регулирането на цялото усещане от Вашия матрак – в зависимост от регулирането на ламелите, от мек матрак може да получите по-твърд и обратното. Предлагат се модели и с автоматични повдигащи механизми. При необходимост рамките могат да се предлагат и с крачета, което ги превръща в самостоятелни легла.